Кухонне обладнання та сучасні нанотехнології

Центрифуга

Центрифуга має окремі властивості, вона розділяє сипучі тіла та рідини різної ваги за допомогою центробіжної сили. Розглянемо, що ми отримаємо помістивши томатний сік у ценрифугу. На виході ми дістанемо три різні субстанції. Знизу маємо...

Роторний випаровувач

Роторний випаровувач — це традиційне обладнання хімічної лабораторії для дуже делікатного випаровування рідини. У скляній ємкості понижується тиск, що призводить до кипіння води при нижчих температурах, наприклад, 20 градусів. Під час...

Стефан-гриль

Стефан - гриль Говорячи про нові технології у світі гастрономії, не можна не згадати Стефан - гриль (Stefan - grill), названий на честь винахідника - німецького шефа Стефана Маркварда (Stefan Marquard). Від решти інноваційного обладнання...

Пінозбивач

Прилад чудово підходить для підігріву й збивання молока, приготування гарячого і холодного шоколаду, підігріву соусів. За допомогою насадки для збивання можна також розмішувати і збивати інші рідини. Процес приготування молочної піни...

Антисковорода для заморожування

Антисковорода - це унікальний винахід для моментальної заморозки кондитерських виробів, соусів, пюре завдяки низькій температурі поверхні. З допомогою тонкої плівки оливкової олії Ви не дозволите продуктів прилипнути до поверхні.

Sous-Vide центр

Камера сувид система повільно готувати продукти у вакуумній упаковці мішок всередині водяній бані. Технології циркуляції води утримує воду в ідеальну, незмінну температуру. Готувати до п'яти порцій за один раз. Дозволяє для точної...

PolyScience Sonicprep - ультразвуковий гомогенізатор

Гомогенізатор — апарат, застосовуваний для створення однорідної (гомогенної) фізично стабільної суміші, як правило, рідин, двох або більше, не розчинні одна в іншій, а також для подрібнення містяться в продукті частинок до заданого...

Молекулярна дегідратор-сушарка

Дегідратор ― це електросушарка видаляє вологу з продуктів харчування (овочі, фрукти, ягоди, гриби, трави, горіхи) для збільшення термінів зберігання без втрати корисних властивостей речовин і смакових якостей. дегідратація здійснюється за...

Магнітний змішувач

Магнітна мішалка в молекулярної кухні використовується для ефективного перемішування текстур у різних рідинах. Завдяки створюваному сильному виру, текстури моментально і рівномірно розподіляються по рідини і і...

Молекулярний термокомбайн

Чудовий термоблендер (блендер з функцією нагріву) дозволить Вам швидко нагріти соус або суп, а також варити в процесі подрібнення

Вакуумний упаковувач

Вакуумний упаковувач - пристрій для упаковки та герметичного зберігання страви, або продуктів харчування. Техніка праці з вакуумним упаковувачем широко використовується в технологіях під час приготування Sous-vide.

Молекулярний окурювач

Ручний окуриватель Smokung Gun - унікальна річ. Він створений для того, щоб надавати продуктів і напоїв смак "з димком" з допомогою холодного обкурювання. У багатьох барах і ресторанах Європи і Америки бармени і кухарі використовують цей...

Аграрний коледж управління і права ПДАА

cтворити безкоштовний сайтWebnode